Yer Altı Dünyasındaki Sokak Çocuğu.
Anasayfa | Medya'da Ben | Mekanım
[+] Post Title :

SpyHackerz Hakkında


[+] Date : 18 Ağustos 2017 Cuma
[+] Author : Mr.SkullZ
[+] Link : https://byskullz.blogspot.com/2017/08/spyhackerz-hakknda.html
[+] Type : No Type
emzik png ile ilgili görsel sonucu

Uzun zamandır konuşmak istediğim konuları burada konuşmak nasip oldu. Hasımda, dostta okur buradan umarım. Öncelikle dostlara hoşgelmişler, hasımlar buradaki her kelime teker teker girsin size :)

Öncelikle, DDoS Saldırılarından bahsetmek istiyorum. exelance.org denen bir anaokulu sitesinden çıkan DiarroiShadow adlı yaramaz bir çocuk spyhackerz.com'a ddos saldırıları yaparak üstün bir başarı sergilemekte. Birisi söylesin, anaokulundan mezun oldu kendisi. Biz kep'i attık. Haberi olsun.

Ha biz, bu arada sinirleniyoruz falan sanmayın, hepinize ekip olarak götümüzle gülüyoruz. Çünkü bu sizin ne kadar ezik bir kişilik olduğunuzu gösteriyor. "Meyve veren ağaç taşlanır." o yüzden siz vurmaya devam edin..

Gel gelelliimmm lamerizm.org :d
Orada 1 yılım geçti, Mahmut veya Gökhan'ıyla 1 yılım bitti. /member.php'e log katarak, stealer yardımı ile adamı loglayıp KREÇKID HEÇKID gibi tabirler kullanırlar. Kendinizi büyük birisi sanmayın. Eğer o kadar büyük olsaydınız aynı ekipten 3 kere index yemezdiniz lamer sürüleri sizi ahaha :d

Biz ekip olarak aileyiz. Bu aileyi ne lamerizm, ne Batlance bozabilir. Gücünüz yetiyorsa, crack yerine index basında görelim bebekler. BİZİ SUSTURUN TABİ YERSE





0 yorum:

Yorum Gönder